Over ons

Kamps Bouw- en Timmerwerken is in 2019 gestart door Ramon Kamps. Wij zijn een jong bedrijf met 15 jaar ervaring met nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Wij zijn in het bezit van alle timmerdiploma’s, evenals het KOB- Aannemersdiploma. (Kader- en Ondernemersopleiding)

Kamps Bouw- en Timmerwerken heeft een brede ervaring in verschillende facetten van de bouw. We zijn méér dan alleen timmerman. We realiseren verbouwingen, veranda’s, schuren maar ook complete nieuwbouw. Werkzaamheden zoals een kozijn plaatsen of een deur afhangen behoren ook tot de mogelijkheden. 

 • KENNIS EN ERVARING
  We hebben door de jaren heen ruime kennis opgedaan in de nieuw- en verbouw. We weten wat we doen.
 • PERSOONLIJK ADVIES
  Uw wensen staan centraal, we willen u hierbij zo goed mogelijk adviseren. Op bouwkundig gebied, in gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en ook op esthetisch gebied. 
 • ZEKERHEID
  Kamps Bouw- en Timmerwerken kiest voor kwaliteit. We zijn transparant in hoe we werken en we doen wat we beloven. Ook naderhand kunt u van ons op aan.
 • PRIJS
  We leveren kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze offertes zijn gespecificeerd, bij meer- of minderwerk komt u niet voor verrassingen te staan.
 • HOOG AFWERKINGSNIVEAU
  Tot in de kleinste details om het geheel een unieke uitstraling te geven.